Regiovrijwilligers

Binnen het regio welpenteam hebben wij een hoop vrijwilligers die meewerken aan het RWA en het RWW. Hieronder zie je wie we zijn en wat we doen.

Michiel Porte

Welpen regio organisator

Ik zit vol energie en ben het liefst onder de mensen. Ik organiseer al sinds 2013 samen met veel andere vrijwilligers het RWA en het RWW. Ik sta altijd open voor nieuw enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om onze welpen evenementen tot een groot succes te maken. Naast dat ik in de regio actief ben kun je mij ook op andere plekken binnen scouting tegenkomen. Je kunt altijd bij mij terecht met vragen en leuke ideeën over het RWA, RWW en algemene regio zaken over de welpen speltak. Reageer gewoon op één van mijn vele mailtjes of stuur een whatsappje.

Romy Damen

Kartrekker spel en programma

Al mijn hele leven actief binnen scouting zowel binnen als buiten de regio. Ik zorg dat alle verschillende spellen tijdens het RWA en het RWW perfect verlopen

Mitchell Vreeswijk

Teamleider Toneel

Ik heb in mijn leven een hoop hobby’s uitgeoefend. Op een gegeven moment bleven hier 2 hobby’s van over en dat waren scouting en toneel spelen. Dus toen ik werd gevraagd om mee te spelen in het themaverhaal van het RWA en RWW hoefde ik er niet lang over na te denken. Van daaruit ben ik gevraagd om de scripts hiervoor te schrijven en de coördinatie van de acteurs op mij te nemen (en stiekem zelf ook nog mee te spelen). Met veel enthousiasme probeer ik er ieder jaar weer gekkere grappen en spectaculairdere scènes in te schrijven. Tegenwoordig met een net zo enthousiast schrijversteam trouwens.

Manuela de Zeeuw

Kartrekker EHBO en Vertrouwenspersoon

Scouting betekent voor mij gezelligheid, je welkom voelen en jezelf in een veilig omgeving kunnen ontwikkelen. Omdat ik graag voor anderen zorg, ga ik al een aantal jaren mee naar RWA en RWW als EHBO’er. Of je nu een pleister nodig hebt, van een teek af wilt of een luisterend oor nodig hebt, ik sta graag voor jullie klaar. Ga je zelf ook aan de slag met je EHBO-kennis? Dan kom je mij misschien wel tegen als thema-instructeur van de snelcursus EHBO voor scouting.

Jelke Veenendaal

Kartrekker Vliegendteam

Ik ben Jelke, al jaren actief lid van Scouting zowel water als land. Binnen regio Hollands Midden help ik al jaren op de RWA en de RWW. Daar ben ik teamleider van het meest diverse team! Geen moment is hetzelfde overal waar er problemen zijn daar gaan wij op af! Ook op andere regio evenementen zoals de RSW en de Bever doedag kun je mij vinden. Ik ben de voorzitter van Arcus Belli de eerste boogschiet scouting van Nederland.

Nick Dusoswa

Materiaal en Koken

Ik ben de enige, de echte, Nick Dusoswa. Bij ieder regio-evenement doe ik wel iets en zo ook bij het welpenteam! Hier ben ik onderdeel van het kookteam en gooi waar het kan wat materiaal rond. Als ik iets kan, dan doe ik het graag. Als ik iets niet kan, dan komt het ook vast wel goed. Ik vind alles wat met scouting te maken heeft leuk en steek hier denk ik 99% van mijn tijd in en met veel plezier! Verder ben ik regio speltak coördinator voor de explorers en organiseer daarom jaarlijks de Explore! Lijkt het je leuk om daar iets te doen? Stuur me dan even een mailtje of appje!

Martijn Lubbersen

Kartrekker Themateam

Hallo allemaal! Ik ben Martijn, en teamleider van het fantastische welpen themateam. Sommige kennen mij misschien als pauw, krokodil of andere themarol. Ik vind het niet alleen superleuk om te gekke verhalen te bedenken voor het RWA en het RWW, ook knutselen aan rekwisieten en kleding voor de karakters is super om te doen! Naast alle regelzaken spring ik met het toneelteam de planken op, en zetten wij met z’n alle toffe shows neer! Ik ben altijd om zoek naar handjes, bouwers en sjouwers, dus schroom niet om contact met ons te zoeken om mee te doen!

Renske Plug

Toneelspeler en verhalenschrijver

Hoi, Ik ben Renske ik zit in het toneelteam en schrijf de themaverhalen. Eigenlijk heb ik geen geschiedenis met scouting maar ben ik via Mitchell hierin gerold. Ik hou wel al van kleins af aan van toneel. Zowel van alles voor als achter de schermen. Samen met Martijn en Mitchell bedenk ik alle te gekke avonturen voor het RWA en RWW. En bij deze evenementen hebben jullie mij wellicht ook zelf op het toneel zien staan. Een super leuke manier om in de scoutingwereld te belanden en hoop er nog veel jaren aan mee te mogen werken!

Joëlle de Mooij

Kartrekker team Communicatie

Hallo allemaal, mijn naam is Joëlle de Mooij en ik ben teamleider van het communicatieteam. Al een aantal jaar ga ik als leiding met veel plezier mee op de RWA en RWW met de Boerhaavegroep. Met een grote glimlach gaan wij uitdagingen en avonturen aan, en zo ook deze. Dit jaar komen wij met een nieuw team de regio versterken! Onze taak als communicatieteam is vooral om de Facebook-en Instagram'pagina's als een digitaal kampvuur up-to-date te houden! Zien wij jou binnenkort lachen voor de camera's