Regiovrijwilligers

Binnen het regio welpenteam hebben wij een hoop vrijwilligers die meewerken aan het RWA en het RWW. Hieronder zie je wie we zijn en wat we doen.

Michiel Porte

Welpen regio organisator

Ik zit vol energie en ben het liefst onder de mensen. Ik organiseer al sinds 2013 samen met veel andere vrijwilligers het RWA en het RWW. Ik sta altijd open voor nieuw enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om onze welpen evenementen tot een groot succes te maken. Naast dat ik in de regio actief ben kun je mij ook op andere plekken binnen scouting tegenkomen. Je kunt altijd bij mij terecht met vragen en leuke ideeën over het RWA, RWW en algemene regio zaken over de welpen speltak. Reageer gewoon op één van mijn vele mailtjes of stuur een whatsappje.

Romy Damen

Teamleider spel en programma

Al mijn hele leven actief binnen scouting zowel binnen als buiten de regio. Ik zorg dat alle verschillende spellen tijdens het RWA en het RWW perfect verlopen

Mitchell Vreeswijk

Teamleider Toneel

Ik heb in mijn leven een hoop hobby’s uitgeoefend. Op een gegeven moment bleven hier 2 hobby’s van over en dat waren scouting en toneel spelen. Dus toen ik werd gevraagd om mee te spelen in het themaverhaal van het RWA en RWW hoefde ik er niet lang over na te denken. Van daaruit ben ik gevraagd om de scripts hiervoor te schrijven en de coördinatie van de acteurs op mij te nemen (en stiekem zelf ook nog mee te spelen). Met veel enthousiasme probeer ik er ieder jaar weer gekkere grappen en spectaculairdere scènes in te schrijven. Tegenwoordig met een net zo enthousiast schrijversteam trouwens.

Manuela de Zeeuw

Teamleider EHBO en Vertrouwenspersoon

Scouting betekent voor mij gezelligheid, je welkom voelen en jezelf in een veilig omgeving kunnen ontwikkelen. Omdat ik graag voor anderen zorg, ga ik al een aantal jaren mee naar RWA en RWW als EHBO’er. Of je nu een pleister nodig hebt, van een teek af wilt of een luisterend oor nodig hebt, ik sta graag voor jullie klaar. Ga je zelf ook aan de slag met je EHBO-kennis? Dan kom je mij misschien wel tegen als thema-instructeur van de snelcursus EHBO voor scouting.

Jelke Veenendaal

Teamleider Vliegendteam

Ik ben Jelke, al jaren actief lid van Scouting zowel water als land. Binnen regio Hollands Midden help ik al jaren op de RWA en de RWW. Daar ben ik teamleider van het meest diverse team! Geen moment is hetzelfde overal waar er problemen zijn daar gaan wij op af! Ook op andere regio evenementen zoals de RSW en de Bever doedag kun je mij vinden. Ik ben de voorzitter van Arcus Belli de eerste boogschiet scouting van Nederland.